Detaliul Secession - Timișoara

Un nou album de ornamentică al seriei Detaliul, unic prin abordarea sa grafică, va putea vedea lumina tiparului cu susținerea ta. Achiziționând albumul în avans, vei contribui la conservarea memoriei patrimoniului local și vei sprijini promovarea internațională a unei moșteniri de prea mult timp neglijate.

148
susținători
0 zile
rămase
25.460 RON
din 22.000 RON
116%
Această campanie s-a încheiat.
Înapoi

Noi recompense!

În aceste ultime zile ale campaniei, dorim să vă prezentăm trei recompense noi:

  • Un pachet ce conține albumul "Detaliul Secession - Timișoara", semnat de ilustratori împreună cu un workshop de ornamentică susținut de ilustratorii albumului "Detaliul Secession - Timișoara", de 3 ore, în Timișoara pe 12 sau 13 octombrie 2021, iar în București începând cu luna octombrie 2021. În cadrul acestui workshop, veți învăța etapele de realizare ale unei acuarele după fotografie, cât și însemnătatea simbolurilor ilustrate. Toate materialele sunt incluse în prețul acestei recompense. Albumul va putea fi ridicat în cadrul workshopului. Costul acestui pachet este de 200 lei. Achiziționează recompensă.
  • O lucrare originală, pictată în acuarelă de Maria Poștea și semnată, cu unul dintre cele 9 ornamente din listă, la alegere. Lucrarea va avea formatul A3, realizată pe hârtie de acuarelă, o lucrare de artă ce vă va îmbogăți aspectul interior al casei. Această recompensă, în ediție limitată, va fi disponibilă din octombrie 2021. Costul acestei recompense este de 600 lei, iar transportul este inclus. Achiziționează recompensă.
Lucrare originală, pictată în acuarelă de Maria Poștea și semnată, cu unul dintre cele 9 ornamente
  • O lucrare originală, pictată în acuarelă de Bogdan Gărgăriță și semnată, cu una dintre cele 3 clădiri din listă, la alegere. Lucrarea va avea formatul A3, realizată pe hârtie de acuarelă, o lucrare de artă ce vă va îmbogăți aspectul interior al casei. Această recompensă, în ediție limitată, va fi disponibilă din octombrie 2021. Costul acestei recompense este de 1200 lei, iar transportul este inclus. Achiziționează recompensă.
Lucrare originală, pictată în acuarelă de Bogdan Gărgăriță și semnată, cu una dintre cele 3 clădiri