Save the Wall

Beer Wall a pornit din interesul pentru bere craft și a ajuns să creeze o comunitate în care oamenii care împărtășesc aceeași pasiune se pot susține reciproc. Când am pus bazele acestui local, nu știam încă ce potențial de a ajuta comunitatea are. Din păcate, am aflat cât de relevantă poate fi implicarea noastră doar în pandemie, când comunicarea a devenit mai dificilă și resursele s-au împuținat. Suntem o afacere mică. Încercăm să ne facem auziți și să creăm o comunitate în jurul acestei pasiuni. Tocmai de aceea, susținem producătorii locali - ne dorim să îi avem pe toți pe rafturile noastre, pentru ca oamenii să se poată bucura de munca lor. Susțineți Beer Wall pe Consolid8, un loc unic în Cluj-Napoca, de care ne vom putea bucura împreună, ajutând astfel și comunitatea producătorilor de bere craft din zonă și nu numai!

50
susținători
0 zile
rămase
20.280 RON
din 20.000 RON
101%
Această campanie s-a încheiat.
Înapoi

O nouă recompensă, dezvoltată împreună cu prietenii de la "Totul despre bere"!

În aceste ultime zile ale campaniei de crowdfunding, vă prezentăm o recompensă nouă, dezvoltată împreună cu prietenii noștri de la Totul despre bere!

🍻Un six pack de beri artizanale, alese împreună cu Mihai de la Totul despre bere, produse de către berari clujeni  - Bere a la Cluj, Blackout Brewing, Acan Brewing, Hophead Brewing, Clusa Brewery, Musai Brewery.

Ce este special la acest pachet? Fiecare dintre cele 6 beri va ajunge la tine semnată de către berarul care a creat-o. Așadar, campania noastră de crowdfunding este o ocazie unică să-ți adaugi la colecție o ediție demnă de un adevărat colecționar și pasionat de bere artizanală locală.

Hai pe pagina de recompense și alătură-te comunității BeerWall!

Six Pack  ''Totul despre Bere''

 

Data publicării: 15.07.2021