Save the Wall

Beer Wall a pornit din interesul pentru bere craft și a ajuns să creeze o comunitate în care oamenii care împărtășesc aceeași pasiune se pot susține reciproc. Când am pus bazele acestui local, nu știam încă ce potențial de a ajuta comunitatea are. Din păcate, am aflat cât de relevantă poate fi implicarea noastră doar în pandemie, când comunicarea a devenit mai dificilă și resursele s-au împuținat. Suntem o afacere mică. Încercăm să ne facem auziți și să creăm o comunitate în jurul acestei pasiuni. Tocmai de aceea, susținem producătorii locali - ne dorim să îi avem pe toți pe rafturile noastre, pentru ca oamenii să se poată bucura de munca lor. Susțineți Beer Wall pe Consolid8, un loc unic în Cluj-Napoca, de care ne vom putea bucura împreună, ajutând astfel și comunitatea producătorilor de bere craft din zonă și nu numai!

50
susținători
0 zile
rămase
20.280 RON
din 20.000 RON
101%
Această campanie s-a încheiat.
O nouă recompensă, dezvoltată împreună cu prietenii de la "Totul despre bere"!

Un six pack de beri artizanale, alese împreună cu Mihai de la "Totul despre bere", produse de către berari clujeni. Ce este special la acest pachet?

Hai la deschiderea terasei Beer Wall!

Te invităm sâmbătă, 7 august 2021, la deschiderea terasei Beer Wall, pe care am reușit să o punem rapid la punct cu ajutorul sumei strânse prin campania de crowdfunding.