Bucătăria Dealul Morii

Bucătăria Dealul Morii este locul în care, atunci când veți vizita Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor, veți avea ocazia să savurați mâncăruri inspirate de atmosfera vremurilor de altădată, potrivite gustului vostru. Mai mult decât atât, prin contribuția voastră, bătrâni și familii cu o situație materială precară vor fi ajutate pe termen lung cu mâncare caldă, pregătită de oameni din comunitate. Susțineți Bucătăria Dealul Morii, o bucătărie socială, de care ne vom putea bucura împreună, ajutând și comunitatea din zona Comanei!

140
susținători
0 zile
rămase
52.200 RON
din 33.000 RON
158%
Această campanie s-a încheiat.

NOU!!! „Eveniment culinar la Comana” Vei participa la un prânz pescăresc în cadrul căruia Teodor Hossu-Longin va găti în fața participanților una dintre rețetele cuprinse în cartea 10 povești și rețete pierdute prin Deltă! Vei primi şi un exemplar cu autograf din cartea-album cu povești și rețete din deltele României, o realizare tipografica de excepție. Şi te vei bucura și de un tur ghidat al Ansamblului Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor.

Cartea-album cu poveşti şi reţete
240 RON

OFERTĂ - poţi veni cu încă o persoană la „Vizita ghidată în Comana”, tur exclusiv cu durata 4 ore, realizat de Ion Georgescu, inițiatorul proiectului Moara de hârtie. Recomandată pentru pasionații de istorie,  fascinați de comori ascunse, descoperite după ani de investigații migăloase. Bineînțeles că parte a turului va fi și o gustare la bucătăria din Dealul Morii

Mănăstirea Comana, ctitorită de Vlad Țepeș, unul din popasurile din cadrul turului ghidat al Comanei
270 RON

„Bilet Hypothecar pentru familie” pentru o masă în familie. Bon valoric ce poate fi folosit, după deschiderea bucătăriei, pentru plata parțială a unei mese.  Plata parțială cu „Biletul Hypothecar” vă oferă și o reducere de 5% din costul total al mesei voastre! 

Dacă alegi să oferi acest Bilet Hypothecar ca #ajutor pentru comunitate, vom dărui  o masă caldă pentru o familie cu mai mulți copii începând cu săptămâna de dinaintea Crăciunului. La finalizarea campaniei, te vom contacta pentru a ne spune dacă ai optat să iei Biletul Hypothecar pentru tine sau ca #ajutor pentru comunitate.

Bilet Hypothecar
60 RON

„Dar de Crăciun!” Întâmpină Crăciunul 2020 cu bunătăți de la Comana: un borcan de zacuscă, unul de gem, un cozonac și o pâine proaspătă, plus un carnet de însemnări și o felicitare din hârtie reciclată, trei globuri colate cu carte veche și un înger din ceramică, toate lucrate de oameni din comunitate. 

Darul de Crăciun de la Comana
180 RON

„Cărticica de rețete şi poveşti de la Comana” Scriitoarea Ana Blandiana ne împărtășește câteva din rețetele copilăriei sale, dar și ale vieții în tihna Comanei, sat în care a locuit timp de 35 de ani. Odată cu această cărticică vei primi și o scrisoare de mulțumire imprimată pe hârtie de mână cu inserții de plante. 

Scriitoarea Ana Blandiana în curtea casei sale din Comana
80 RON

„Carte cu autograf și carnețel cu rețete” Istoricul Georgeta Filitti ne provoacă să descoperim rețetele culinare culese de la doamne din Brașov. Adăugăm și un carnet de însemnări de la Moara de hârtie ca să păstrezi la loc de cinste rețetele tale dragi.

Cartea Reţete culese de la cinci braşovence
80 RON

„Bilet Hypothecar pentru grup” pentru o masă pentru un grup organizat. Bon valoric ce poate fi folosit, după deschiderea bucătăriei, pentru plata parțială a unei mese pentru un grup de minim 10 persoane.  Plata parțială cu „Biletul Hypothecar” vă oferă și o reducere de 10% din costul total al mesei pentru grupul vostru!

Dacă alegi să oferi acest Bilet Hypothecar ca #ajutor pentru comunitate, vom dărui o masă caldă pentru un bătrân singur sau pentru un copil, timp de două săptămâni. La finalizarea campaniei, te vom contacta pentru a ne spune dacă ai optat să iei Biletul Hypothecar pentru tine sau ca #ajutor pentru comunitate.

300 RON

„Bilet Hypothecar petrecere 10” pentru o petrecere privată cu un minim recomandat de cel puțin 10 persoane. Bon valoric ce poate fi folosit, după deschiderea bucătăriei, pentru plata parțială a mesei corespunzătoare unei petreceri private derulate în aer liber.  Plata parțială cu „Biletul Hypothecar” vă oferă și o reducere de 10% din costul total al mesei pentru petrecerea voastră!

Dacă alegi să oferi acest Bilet Hypothecar ca #ajutor pentru comunitate, vom dărui o masă caldă pentru o familie cu mai mulți copii timp de o săptămână. La finalizarea campaniei, te vom contacta pentru a ne spune dacă ai optat să iei Biletul Hypothecar pentru tine sau ca #ajutor pentru comunitate.

500 RON

„Rețetă specială de la Kera Caliţa ot Jariştea”, oferită pentru tine (și noi) de doamna Aurora Nicolau. Astfel, îmbinăm tradiția transmiterii de rețete de la maestru la ucenic cu metodele rapide de transmitere a informației din secolul XXI. Reţeta cu autograful autoarei va ajunge la tine prin email, ca fişier pdf. 

Kera Caliţa ot Jariştea
50 RON

„Semn de prietenie” Numele tău, dacă dorești să nu rămâi anonim, va apărea pe www.moaradehartie.ro, pe pagina dedicată bucătăriei, și va fi proiectat pe clădirea Atelierului-muzeu Moara de hârtie din Comana la inaugurarea bucătăriei, proiecție ce va fi transmisă în direct și pe rețelele de socializare. 

30 RON

„Susținător” Susținerea ta se va concretiza, pe lângă sprijinul pentru Bucătăria Dealul Morii, prin oferirea unei mese calde pentru o persoană (copil sau bătrân singur) timp de o lună. În plus, vei mai primi și o scrisoare de mulțumire imprimată pe hârtie de mână și un Dar de Crăciun. Aceasta este o recompensă #ajutor pentru comunitate.

1.000 RON

„Sponsor” Susținerea ta se va concretiza, pe lângă sprijinul pentru Bucătăria Dealul Morii, prin oferirea unei mese calde pentru o familie cu mai mulți copii timp de două săptămâni. Includem și  o scrisoare de mulțumire imprimată pe hârtie de mână, un Dar de Crăciun, o rețetă specială de la Kera Caliţa ot JarişteaCărticica de rețete a scriitoarei Ana Blandiana și Cartea și carnețelul cu rețete. Aceasta este o recompensă #ajutor pentru comunitate.

2.100 RON

„Mecena” Recunoașterea ca mecena și o plachetă de lemn, personalizată manual cu numele tău sau al organizației tale, instalată pe bucătăria din Dealul Morii. Susținerea ta se va concretiza, pe lângă sprijinul pentru Bucătăria Dealul Morii, prin oferirea unei mese calde pentru o familie cu mai mulți copii timp de patru luni. Vei mai primi și o scrisoare de mulțumire imprimată pe hârtie de mână, 10 Daruri de Crăciun și un tur privat al Comanei pentru tine sau echipa ta. Aceasta este o recompensă #ajutor pentru comunitate.

15.000 RON