RITM COLOR - Delta Pe Obraz

Primul nostru album RITM COLOR adăpostit pe VINYL. Noi îți oferim o experiență auditivă unică. Tu ne oferi șansa de a continua filmul RITM COLOR.

53
susținători
0 zile
rămase
11.640 RON
din 10.000 RON
116%
Această campanie s-a încheiat.

Echipa DELTA PE OBRAZ 

Trupa Delta Pe Obraz

Gheorghe GUȘAN

Fondatorul trupei și cel căruia îi aparțin textele și vocea trupei. Alternează muzica cu profesia de actor. 

Gelu ARGINT

Chitaristul care inițial a fost basis, dar i s-a părut puțin. Dorința de a completa Delta a dat naștere celor mai memorabile linii de chitară marca DELTA PE OBRAZ. 

Seva PEEV 

Toboșar de la 9 ani. În trupă de la 17 ani. Vârsta nu e un indicator. Ritmica trupei e în mâinile și în picioarele lui.

Ilia OSTAPCIUC

Basist din 2023. E în Delta nu pentru virtuozitate, dar pentru sensibilitate. Fost vocalist la trupă THE TRAMPS. Actualmente are proiectul lui solo NEBOSVOD. 

Nikita ȚURCAN

Chitarist. Cel mai proaspăt venit în trupă. Aliniat la Delta cu ocazia turului de promovare al albumului. Scrie și produce propria muzică cu nuanțe de jazz și funk.

 

Echipa BANDBOOK 

Bogdan MUNTEANU 

Omul care știe fiecare artist și fiecare eveniment din țară. Curiozitatea lui de a cunoaște nume noi și de a le valorifica potențialul aduce echipei BANDBOOK acea valoare unică. Organizator de evenimente artistice și caritabile. Balanță. Cântărește mult, dar mereu asta are sens. 

Bogdan Munteanu - Booking Manager Delta Pe Obraz

Cristina CHOLEVA

E cea care respiră împreună cu artistul. Pe lângă faptul că este un manager impecabil și un booker priceput, e cel mai bun fan. Atunci când Bogdan MUNTEANU spune ,,complicat'', Cristinei îi ia un minut să demonstreze că nu e așa. 

Cristina Choleva - Artist Manager Delta Pe Obraz

 

Echipa DEEPSHEETREC 

Echipa DEEPSHEETREC sau toate personalitățile lui Andrei GLAVAN 

Omul care a dat încredere Deltei și a convins-o că cea mai bună muzică e cea pe care o faci cum simți tu. Interpret, chitarist, inginer de sunet, producător, DOP, în timpul liber psihoterapeut. Pe lângă toate astea, reușește să dezvolte și propriul proiect muzical - GLAVAN - despre care, în scurt timp va auzi multă lume.

Andrei Glavan - Producătorul Delta Pe Obraz