RITM COLOR - Delta Pe Obraz

Primul nostru album RITM COLOR adăpostit pe VINYL. Noi îți oferim o experiență auditivă unică. Tu ne oferi șansa de a continua filmul RITM COLOR.

53
susținători
0 zile
rămase
11.640 RON
din 10.000 RON
116%
Această campanie s-a încheiat.

Suntem trupa DELTA PE OBRAZ. Venim de la Chișinău (Republica Moldova). Ne pornim rădăcinile de prin 2016, am pierdut și noi firul timpului. Primele manifestări erau niște frânturi de poetry rock fără pretenții, născute prin parcurile Chișinăului. 

Primul video lansat pe YouTube.

 

 

O etapă care cerea de la noi o altă atitudine a fost concursul POT MUSIC. Era prima experiență scenică cu mult public, care ne auzea pentru prima dată. Acest concurs a oferit continuitate proiectului, care simțea nevoia unei schimbări - Ce cântăm? Unde cântăm? Pentru ce cântăm? Un pas spre maturitate artistică a venit odată cu primul nostru concert solo în 2020 cu ocazia primei lansări oficiale cu piesa MOARTE.

 

 

Următorii doi ani, din cauza pandemiei, s-au soldat doar cu niște live-uri pe online, dar și cu o restructurare a proiectului. Am revenit în forță în 2022 cu alt concert solo cu ocazia lansării clipului la piesa AMANTA.

 

 

A urmat o perioadă de stagnare și de căutarea a acelui ceva, ce urma să devină DELTA PE OBRAZ. Întâlnirea crucială pentru trupă a devenit cea cu ANDREI GLAVAN, care ne-a devenit prieten-producător-psihoterapeut. Andrei fiind cel care a înființat Art'Hub'ul DEEPSHEETREC - un spațiu artistic în care artiștii au o singură obligațiune - să facă ceea ce simt, dar nu ceea ce vor alții să simtă. 

Prima colaborare a dat rodul piesei NU MĂ ATING, care ne-a dat de înțeles că vom lucra mult timp împreună. Tot cu Andrei la DEEPSHEETREC s-a dat viață pieselor FLUTURI, LIMPEDE. 

 

 

O a doua întâlnire întâmplătoare, dar decisivă e cea cu echipa BANDBOOK. Echipa care a dat aripi muzicii noastre, încât ea să poată ajunge peste hotarele țării. Colaborarea noastră s-a soldat cu 25 de concerte într-un singur an. Un rezultat, pe care nu l-am fi putut să ni-l imaginăm sub nici o formă.

 

 

Ei au fost și inițiatorii ideii despre primul nostru album RITM COLOR. Albumul care urmează să ne definească pentru o perioadă, scurtă sau îndelungată, nu mai contează - încercăm să creăm înafara timpului și te invităm și pe tine în călătoria asta. 

 

 

Ce vom face cu fondurile?

Acum ne aflăm în TURUL de promovare al albumului și ne-am dori ca această istorie a RITM'ului COLOR să dureze în timp și în spațiu. Vrem să dăm o continuitate albumului printr-o serie de VINYL-uri - șansa de a auzi albumul în cea mai bună calitate - plus material nepublicat. Aici vine și momentul în care ai putea să ne susții prin procurarea acestor VINYL-uri PRESALE. 

Plus mai ai alte accesorii/articole marca DELTA PE OBRAZ, care ție îți oferă o legătură mai strânsă cu noi, nouă ne oferă șansa de a crea în continuare. 

Să se cânte și să bată inimile noastre în RITM COLOR 💛

 

Cum primiți recompensele?

Recompensele alese vor ajunge la voi după încheierea campaniei și atingerea obiectivului. Vinyl-ul, tricourile, tote bag-urile și albumul pe format CD vor ajunge la voi prin curier/poștă sau vi le vom înmâna noi. Prețul recompenselor nu include și transportul.

În cazul în care nu reușim să atingem obiectivul campaniei, banii se vor întoarce automat la voi. Noi suntem optimiști și abia așteptăm să vă livrăm VINYL-urile și toate materialele unice special create pentru această campanie.