Magic 4 Ukraine

Magic4Ukraine-strângem donații pentru Asociația Magic, care preia copii bolnavi de la granițe

29
susținători
0 zile
rămase
6.000 RON
din 5.000 RON
120%
Această campanie s-a încheiat.
©Bogdan Dincă

E de prisos să vă spunem cu ce se confruntă asociațiile și voluntarii care ajută refugiați. Am văzut cu toții care e situația la granițe și ea devine din ce în ce mai gravă pe zi ce trece.

După ce am analizat modurile în care putem fi de folos, ne-am dat seama că am avea un impact mai mare dacă, cu ceea ce știm noi să facem mai bine, adică mâncare, adunăm resurse pentru o organizație care are capacitatea să gestioneze problemele complexe de la granițe și o reputație ireproșabilă. Am ales Asociația Magic, care ajută cei mai vulnerabili dintre refugiați - copii cu probleme de sănătate foarte grave aflați în tranzit - care au nevoie imediată de asistență medicală pentru a-și continua tratamentele de care depind pentru a rămâne în viață. 

Doar împreună putem strânge fondurile de care este atât de mare nevoie în acest moment! Banii se duc direct la Asociația Magic, iar administratorii platformei Consolid8 au renunțat la fee-ul lor de administrare pentru această campanie umanitară. 

Noi gătim pentru voi, donatorii, iar furnizorii noștri, producători locali inimoși, contribuie cu sticle cu adevărat speciale de vin, bere și spirits, unele dintre ele în ediții limitate, indisponibile pe piață sau nelansate încă, pe care le veți primi în schimbul unei donații. 

Știm că se poate și nu ne lăsăm până nu strângem toți banii de care e nevoie. 

Slava Ukraini! 💙💛