Bebe Începuturi - jucăria sustenabilă, creată pentru nevoile bebelușului tău

Bebe Începuturi este o jucărie educațională, inspirată de filozofiile Montessori și Waldorf. Poate fi folosită încă din primele zile de viață și ajută bebelușul să își descopere simțurile până la vârsta de un an și chiar mai mult, putând fi folosită ulterior cu noi figurine și elemente pe bază de magnet, care să corespundă nevoilor de dezvoltare din perioadele următoare. Jucăria este alegerea perfectă pentru părinții care au drag de materiale naturale, care vor să consume local și sunt responsabili cu mediul înconjurător.

26
susținători
0 zile
rămase
7.750 RON
din 30.000 RON
26%
Această campanie s-a încheiat.

Caruselul Bebe Începuturi 

Primești caruselul pe care poți să îl atârni de orice suport, cu sfoara din dotare, împreună cu figurinele și un ghid de utilizare, la preț promoțional.

(transportul este inclus pe perioada campaniei)

280 RON

Caruselul Bebe Începuturi + suport 

Împreună cu caruselul primești și un suport de care să îl poți atârna, unde poți să expui și alte jucării sau să îl transformi într-o mică fortăreață. În campanie plătești doar costurile de producție pentru suport.

(transportul este inclus pe perioada campaniei)

Suportul și caruselul Bebe Începuturi
330 RON

Pachet omuleți magnetici pentru carusel, care alcătuiesc și un puzzle independent

Omuleții pot fi prinși de carusel, de alte obiecte metalice, pot fi folosiți ca jucărie de dentiție, sau puteți face un puzzle.

(transportul este inclus pe perioada campaniei)

70 RON