Șosete fără Pereche. Fericire „made” în România.

Susține și tu o afacere mică cu ambiții mari, pornită de doi visători care vor să vândă fericire făcută în România.

12
susținători
0 zile
rămase
1.280 RON
din 15.000 RON
9%
Această campanie s-a încheiat.
R. L.
A. C.
V. V.
I. M.
C. T.
E. N.
A. A.
G. G.
D. M.
C. P.
E. L.
M. M.

Alege o recompensă

Șoseta Fără Pereche

Suntem siguri că și tu ai în sertar cel puțin o șosetă al cărei partener a fost declarat „Dispărut în misiune” în Marele Război al Mașinilor de Spălat. Alungă-i singurătatea și oferă-i o viață nouă alături de un membru al familiei Șosetache. Poți chiar să ne arăți cărei șosete din propria garderobă vrei să-i aduci un nou partener printr-o postare pe facebook/instagram, cu tagul #sosetefarapereche sau etichetarea @sosetefarapereche. Primești acasă una din șosetele noastre, în culoarea și mărimea dorite. Dacă ești din București, îți aducem noi cutiuța cu șoseta, ca să nu plătești transportul și să-i cunoști personal pe șosetarii de serviciu.

5 RON

Dar din dar se face rai!

Îți oferim posibilitatea de a achiziționa perechi de șosete pe care le poți oferi unor oameni care au nevoie de o pată de culoare în viața lor. Credem cu tărie în obligația oricărui antreprenor de a aduce o contribuție comunității, așa că noi vom acoperi 32% (4,90 Lei) din costul fiecărei perechi, precum și costurile de transport (18 Lei/colet). Ție îți rămâne de achitat un preț mic, cu care vei oferi un zâmbet mare. Poți dărui oricâte perechi dorești. La sfârșitul campaniei strângem toate perechile „în așteptare” și le trimitem cadou către case de bătrâni/centre de plasament/familii nevoiașe. Cu cât mai multe perechi adunate, cu atât mai multe zâmbete oferite.

10 RON

Cutia Patriotică 

Omagiezi un business românesc cu o cutie cu 3 perechi de șosete, roșii, galbene și albastre. Poartă-le în orice combinație dorești și fii mândru că ești român. Și pentru că n-ai 3 picioare, îți oferim și 3 insigne personalizate cu membrii familiei Șosetache, tot în culorile roșu, galben și albastru. În felul ăsta poți combina șosetele cu una din insigne, ca să porți mereu drapelul și la vedere, nu doar în suflet.

40 RON

Colecția emoji 

Unul din obiectivele campaniei este achiziționarea unei mașini de imprimat/brodat, pentru a putea introduce colecția personalizată cu emoji-urile familiei Șosetache. Poți fi printre primii beneficiari ai acestei noi colecții. Achiziționând această recompensă, vei primi o cutie cu 8 perechi de șosete, în toate culorile disponibile în oferta noastră, brodate/imprimate cu fețele familiei Șosetache. Ca bonus, includem și o cutie cu 4 perechi de Șosete fără Pereche, simple. Le poți păstra pentru tine sau le poți face cadou unei persoane dragi. 

150 RON

Fii Fără Pereche! 

Îți oferim o mențiune permanentă pe site, în secțiunea „Despre noi”, ca membru de bază al comunității Fără Pereche și contributor care ne ajută să clădim fundația brandului „Fără Pereche”. Pune și tu o cărămidă la baza unui business mic, dar cu aspirații mari. În plus, îți oferim și o cutie cu 8 perechi de Șosete fără Pereche, ca să pornești fiecare dimineață cu dreptul.

250 RON

Șosete pentru tot anul 

O cutie cu 36 de perechi de Șosete Fără Pereche, reprezentând toate combinațiile care se pot crea din nuanțele de culori existente. Fie că vrei să le oferi cadou sau să le împarți cu persoana iubită, îți oferim posibilitatea de a umple această cutie cu șosete de mărimi diferite. În mod normal valoarea acestei cutii este 536 Lei, dar pentru că-ți prețuim ajutorul, îți oferim un discount substanțial și acoperim noi costurile de transport.

450 RON

Botează următorul Șosetache! 

Posibilitatea de a numi noul membru al familie Șosetache. Vom boteza următoarea nuanță de culoare cu numele tău sau al unei persoane dragi ție. În felul ăsta, numele folosit va fi pe buzele tuturor clienților care vor comanda produsele noastre. Pe viață. Îți oferim în plus și cutia cu „Șosete pentru tot anul”, un interviu pe blog în care să te prezentăm ca lider al comunității Fără Pereche și să ne povestești ce te-a făcut să ne oferi un ajutor atât de mare, un trofeu personalizat care să autentifice calitatea ta de Botezător și o întâlnire face2face cu șosetarii de serviciu, pentru a-ți putea mulțumi personal și prezenta detaliat tot proiectul „Fără Pereche”. Nu în ultimul rând, primești în dar recunoștința noastră.

4.000 RON