Șosete fără Pereche. Fericire „made” în România.

Susține și tu o afacere mică cu ambiții mari, pornită de doi visători care vor să vândă fericire făcută în România.

12
susținători
0 zile
rămase
1.280 RON
din 15.000 RON
9%
Această campanie s-a încheiat.

Radu cel Fără Pereche
 

Am dat de gustul antreprenoriatului încă din perioada facultății și am activat în domenii diverse, de la Horeca până la agenție de modeling. Fiecare business mi-a adus cunoștinte noi și mi-a permis să evoluez. Consider că orice afacere de succes trebuie clădită cu responsabilitate și plănuită pe termen lung încă de la început. Succesul începe la sfârșitul zonei de confort, așa că mi-a plăcut mereu să gândesc „outside the box”. Poate și de aceea proiectul „Șosete fără Pereche” mi s-a potrivit ca o mănușă. 

Cele două principii importante după care mă ghidez în afaceri sunt: 

- Găsește o soluție pentru cel mai rău scenariu. Orice altceva se va întâmpla e o surpriză plăcută. 

- Prefer să trăiesc o viață plină de „Asta e!”, decât o viață plină de „Cum ar fi fost?”.

 

 

Andra cea Fără Pereche

Teoretic sunt absolventă de marketing, practic sunt visual designer într-o agenție de publicitate, unde „rezolv puzzle-uri creative” împreună cu oamenii minunați de care sunt înconjurată și alături de care evoluez pe zi ce trece. 

Dintotdeauna am avut o atracție pentru artele vizuale și o dorință puternică de a crea. Sunt pasionată de fotografie, design, caligrafie, ilustrație și îmi place să îmbin toate aceste forme de artă în proiectele mele.

Împreună cu Radu, sunt unul din cei doi fondatori ai proiectului „Șosete fără Pereche”, ocupându-mă de toată partea vizuală a brandului. 

 

 

 

Marius cel Fără Pereche

Am peste 5 ani experiență în domeniul producției video și de peste doi ani mă ocup de marketing unde îmi pun toată creativitatea în aplicare. Sub numele de MAZZZ-MEDIA ajut cât mai multe brand-uri să ajungă pe culmile succesului.

Îmi place să fiu diferit, îmi place să aduc ceva unic oricărui brand și de aceea am ales să lucrez cu „Șosete fără Pereche”.

De ce cred în acest brand?

Vine cu un concept unic pe piață, este făcut cu pasiune și va ajunge la milioane de oameni în sertare. 

Fii unic și inspiră oameni! Be you! 

 

 

 

Anca cea Fără Pereche

Profund îndrăgostită de cuvinte, încă de mică m-au atras literatura, poezia, textele cu „acel ceva”, cu învățăminte. Iubesc satira și puterea din spatele unei fraze cu umor sau cu înțepătură. Sau cu ambele-n trăsură.

Încerc în permanență să evoluez în domeniul copywriting-ului, îmi plac oamenii autentici și curajoși care îndrăznesc să spargă clișee, „apucați de streche”. Iată de ce am ales să fac parte din echipa Fără Pereche. 

Sunt de 7 ani mămică de băiat, un puștiulică. Și pentru că admir ironia de fiecare dată, în proiectul ăsta-s aia cu rima... împerecheată.

 

Alege o recompensă

Șoseta Fără Pereche

Suntem siguri că și tu ai în sertar cel puțin o șosetă al cărei partener a fost declarat „Dispărut în misiune” în Marele Război al Mașinilor de Spălat. Alungă-i singurătatea și oferă-i o viață nouă alături de un membru al familiei Șosetache. Poți chiar să ne arăți cărei șosete din propria garderobă vrei să-i aduci un nou partener printr-o postare pe facebook/instagram, cu tagul #sosetefarapereche sau etichetarea @sosetefarapereche. Primești acasă una din șosetele noastre, în culoarea și mărimea dorite. Dacă ești din București, îți aducem noi cutiuța cu șoseta, ca să nu plătești transportul și să-i cunoști personal pe șosetarii de serviciu.

5 RON

Dar din dar se face rai!

Îți oferim posibilitatea de a achiziționa perechi de șosete pe care le poți oferi unor oameni care au nevoie de o pată de culoare în viața lor. Credem cu tărie în obligația oricărui antreprenor de a aduce o contribuție comunității, așa că noi vom acoperi 32% (4,90 Lei) din costul fiecărei perechi, precum și costurile de transport (18 Lei/colet). Ție îți rămâne de achitat un preț mic, cu care vei oferi un zâmbet mare. Poți dărui oricâte perechi dorești. La sfârșitul campaniei strângem toate perechile „în așteptare” și le trimitem cadou către case de bătrâni/centre de plasament/familii nevoiașe. Cu cât mai multe perechi adunate, cu atât mai multe zâmbete oferite.

10 RON

Cutia Patriotică 

Omagiezi un business românesc cu o cutie cu 3 perechi de șosete, roșii, galbene și albastre. Poartă-le în orice combinație dorești și fii mândru că ești român. Și pentru că n-ai 3 picioare, îți oferim și 3 insigne personalizate cu membrii familiei Șosetache, tot în culorile roșu, galben și albastru. În felul ăsta poți combina șosetele cu una din insigne, ca să porți mereu drapelul și la vedere, nu doar în suflet.

40 RON

Colecția emoji 

Unul din obiectivele campaniei este achiziționarea unei mașini de imprimat/brodat, pentru a putea introduce colecția personalizată cu emoji-urile familiei Șosetache. Poți fi printre primii beneficiari ai acestei noi colecții. Achiziționând această recompensă, vei primi o cutie cu 8 perechi de șosete, în toate culorile disponibile în oferta noastră, brodate/imprimate cu fețele familiei Șosetache. Ca bonus, includem și o cutie cu 4 perechi de Șosete fără Pereche, simple. Le poți păstra pentru tine sau le poți face cadou unei persoane dragi. 

150 RON

Fii Fără Pereche! 

Îți oferim o mențiune permanentă pe site, în secțiunea „Despre noi”, ca membru de bază al comunității Fără Pereche și contributor care ne ajută să clădim fundația brandului „Fără Pereche”. Pune și tu o cărămidă la baza unui business mic, dar cu aspirații mari. În plus, îți oferim și o cutie cu 8 perechi de Șosete fără Pereche, ca să pornești fiecare dimineață cu dreptul.

250 RON

Șosete pentru tot anul 

O cutie cu 36 de perechi de Șosete Fără Pereche, reprezentând toate combinațiile care se pot crea din nuanțele de culori existente. Fie că vrei să le oferi cadou sau să le împarți cu persoana iubită, îți oferim posibilitatea de a umple această cutie cu șosete de mărimi diferite. În mod normal valoarea acestei cutii este 536 Lei, dar pentru că-ți prețuim ajutorul, îți oferim un discount substanțial și acoperim noi costurile de transport.

450 RON

Botează următorul Șosetache! 

Posibilitatea de a numi noul membru al familie Șosetache. Vom boteza următoarea nuanță de culoare cu numele tău sau al unei persoane dragi ție. În felul ăsta, numele folosit va fi pe buzele tuturor clienților care vor comanda produsele noastre. Pe viață. Îți oferim în plus și cutia cu „Șosete pentru tot anul”, un interviu pe blog în care să te prezentăm ca lider al comunității Fără Pereche și să ne povestești ce te-a făcut să ne oferi un ajutor atât de mare, un trofeu personalizat care să autentifice calitatea ta de Botezător și o întâlnire face2face cu șosetarii de serviciu, pentru a-ți putea mulțumi personal și prezenta detaliat tot proiectul „Fără Pereche”. Nu în ultimul rând, primești în dar recunoștința noastră.

4.000 RON