Experiențe la Conacul Nucu

Acum câțiva ani am început restaurarea unui vechi conac, pe care noi l-am numit, simplu, Nucu. Construită în 1912, este una dintre puținele crame boierești care s-au păstrat în regiunea Urlațiului și care se află în proces de revitalizare. Aici vom organiza în curând evenimente de marcă, vom aduna împreună comunitatea prin activități incluzive și vom atrage turiști în zonă, punând în valoare tradițiile, produsele și patrimoniul local.

51
susținători
0 zile
rămase
26.420 RON
din 24.000 RON
110%
Această campanie s-a încheiat.

Suntem Simona & Mircea Crisbășanu, ne-am mutat în Urlați cu familia, din București, în 2014, și de atunci ne implicăm foarte mult în comunitate – dezvoltăm proiecte educaționale, de turism și de voluntariat în mai multe locuri din țară. La Urlati avem diverse inițiative, care pun accent pe dezvoltarea elevilor și a tinerilor. Contribuim, ca mentori, la dezvoltarea Clubului Impact Urlați, format de liceenii din localitate. Susținem în mod activ Centrul pentru persoane cu dizabilități Casa Rozei și încercăm să promovăm cât mai mult adevărații producători agricoli din zonă.

La Urlați am organizat evenimente culturale, gastronomice, tururi cu bicicleta, felurite drumeții și am adus turiști din toate colțurile țării și ale lumii. Ne vom continua misiunea știind că regiunea viticolă Dealu Mare poate fi pusă în valoare cu respect față de natură, față de patrimoniul viu și cel construit, încredințat de către străbuni.